Mitt i livet och vill gå ut utan att umgås med de som knappt är torra bakom öronen? Vill du kunna gå ut på krogen utan att dansa med dina barn? Välkommen till PURE Nightclub! Här välkomnar man gäster som är över 50 år och är man välbevarad/ser ung ut så får man vara beredd att visa legitimation.

I PURE Nightclubs lokaler har nattklubbar som Alexandras, Blue Moon Bar och Penny Lane huserat men idag är det alltså en nattklubb för en mogen publik. Här möts besökaren av en fräsch, modern och lyxig atmosfär med internationell touch. Inredningen är till viss del handgjord och specialdesignad och personalen är handplockad för att kunna ge den bästa av service. Klubben erbjuder bordsservering och conciergeservice och grundades av DJ Gloria som är Sveriges äldsta DJ – kanske till och med världens äldsta DJ med sina 72 år.

DJ Gloria heter egentligen Madelein Månsson och hon spelar framför allt musik från 1950,- 60- och 70-talet men slänger gärna också in moderna hits. För den som föredrar pardans så ges det utrymme också för detta, ett par kortare avbrott görs för såväl tryckare som styrdans. Dock så brukar discot ta över ju längre kvällen lider.

Madelein Månsson sadlade om till DJ då hon var över 60 år och idag så är hon flitigt anlitad. Det är dock inte alltid DJ Gloria som står bakom skivspelaren på PURE Nightclub, hon syns ofta bara till en dag i veckan och helst inte på lördagskvällar då det denna kväll är stökigt runt Stureplan. Vid sidan av PURE så hittar man henne på Birka Line och på olika tillfälliga gig runt om i landet – och självklart så kan hon också anlitas för privata sammankomster. Gör som Regeringskansliet!