När det är dags att gå ut vill man vara fin, ren och fräsch. Man vill också vara förberedd för den situation man ska ge sig ut i. Det är trots allt skillnad på att hänga på ett skogsrejv och på att besöka en finkrog med stjärna i Guide de Michelin.

Hygien

Oavsett vart du ska så är det alltid en bra idé att se till att duscha innan. Även om du ska dansa hela natten och bli svettig så kommer du lukta bättre om du tvättat dig innan. Något som blir allt populärare i badrumsmiljöer är takduschar som ger ett bredare flöde av vatten än en vanlig handhållen dusch. Att ha med sig en deodorant när du ger dig ut är också en bra idé. För den som vill lukta extra gott kan vi rekommendera att alltid plocka på dig sampleflaskor parfym när du har tillfälle. De är perfekta att ha i fickan för att fräscha upp dig när du inte är hemma.

Kläder

Vilka kläder som är bäst att ha är extremt situationsanpassat. Om du ska dansa och röra dig mycket så är bekväma kläder, och kanske framförallt skor, att föredra. Kolla alltid upp om ett ställe du ska gå till har någon form av dresscode så att du kan anpassa dig efter den. Det är också praktiskt att ha med sig någon form av väska att förvara extra saker i. Den förut så bespottade magväskan har kommit tillbaka med besked och är oerhört praktisk i många såna här sammanhang.