Är man ett gäng i Stockholm som ska ut tillsammans en helkväll och är lite småhungriga, kan man ta fram knäckebröd från Wasa tillsammans med goda pålägg. På wasa.com kan man finna samlad information om alla de goda knäckebröd som Wasa producerar. Man kan även klicka på länkar varifrån man kan handla de goda knäckebröden i en stor mängd butiker, samt även få inspiration på goda påläggskombinationer.

Stort urval av hårt bröd på Wasa.com

Innan man ska ut och festa kan det vara roligt att göra sig snygg och förberedd för utekvällen med vännerna. Ses man hemma på en förfest är det perfekt att duka fram lite småplock med hårda mackor man kan hitta information om på Wasa.com med tips om goda pålägg. På wasa.com finner man bra information om olika produkter som hårt bröd med olika innehåll. Det innebär bland annat produkter som knäckebröd med råg och chia, Falu Rågrut, Wasa frukostknäcke med vete och rostade vallmofrön, eller till exempel Wasa Sport som innehåller massor av fibrer av grov råg och fullkorn. Med delikata hårda bröd från Wasa.com kan man få en riktigt mysig förfest med spännande kombinationer av pålägg!

Spännande krogar och gott bröd på förfesten

Med wasa.com har man fördelen att kunna variera många olika hårda bröd som kan passa för en förfest. Köper man hårt bröd från Wasa bidrar man till ett hållbart klimat då Wasa framställer produktion och frakt i miljövänlig anda. När man sedan ska ut i Stockholm på krogen, kan man välja restauranger som har annorlunda tema för en minnesvärd kväll. Vill man tillsammans gå och och ta el öl eller äta mat på en unik restaurang, ska man besöka två restauranger som ägs av artisten E-type, vilka bägge ligger i Gamla stan i Stockholm. Det innebär spännande krogar med pirat- eller vikingatema för en härlig annorlunda kväll! Den ena krogen som ägs av artisten E-type heter Lasse i Gatan och har pirattema hela vägen, både med utklädd personal och inredning, och den andra heter Aifur och bjuder på äkta mjöd, vikingainredning och personal med tidsenlig klädsel och levande musik.

Förkväll med Wasa och besöka krogar som sticker ut

Att ha knäckebröd till sina gäster med spännande pålägg passar bra innan man går ut och äter lite mer, eller kanske tar en drink eller öl ihop. Om man vill gå till udda krogar, finns det bra tips på annorlunda krogar i Stockholm som bjuder på annorlunda koncept. Då kan man bland annat testa att äta på Svartklubben där man äter helt och hållet i mörker! Är man ett gäng som tycker om vegetarisk mat, finns det bra tips på vegetariska krogar i Stockholm som man kan besöka för att avnjuta nyttig och god mat.