Många använder utelivet för att hitta en parter, såsom krogen, klubbar och restauranger. Dock finns det många hinder för att man ska kunna hitta sin drömpartner och ett kan vara ens dåliga självförtroende. Det finns massor med åtgärder man kan vidta för att höja sitt självförtroende och däribland ingår skönhetsbehandlingar av olika slag. Om du lider mycket av dina kroppskomplex kan det vara väl värt att göra något åt dem hos Citadellkliniken.

Citadellkliniken hjälper dig

Att lida av kroppskomplex är mycket vanligt och alla har vi väl något som vi är missnöjda med på eller med våra kroppar. För vissa är komplexen dock mer störande än andra och kan påverka livet i stor utsträckning, speciellt i situationer där ens utseende blir bedömt av andra, såsom vid dejting. I ett sådant läge kan Citadellkliniken vara behjälplig på olika sätt. Där kan man göra alltifrån plastikoperationer till hudvårdsbehandlingar för att rätta till det man är missnöjd med och bli sitt bästa jag. Boka tid hos Citadellkliniken redan idag för att få hjälp.

Kroppskomplex kan sätta stopp för en potentiell partner

Att försöka hitta en partner när det enda man kan tänka på är hur man ser ut är väldigt svårt. Istället för att fokusera på den man försöker lära känna så finns istället risken att det är ens komplex som får all uppmärksamhet. Man kanske tror att den andre inte gillar vissa saker på ens kropp och att den ska bli mindre intresserad på grund av det. När man ska försöka hitta någon på krogen så är det stort fokus på hur man för sig och hur man ser ut, eftersom det är det enda en ny bekantskap har att gå på. Faktum är att det är bevisat att vi bedömer en person på ungefär tre sekunder utifrån dess hållning, tonfall och ögonkontakt, eller brist på densamma. Med andra ord märker folk ganska snabbt om man har svåra psykiska problem, såsom dåligt självförtroende i form av kroppskomplex. Det är alltså väldigt sällan själva kroppen och dess eventuella brister som folk lägger märke till i första hand, utan hur man presenterar sig själv utifrån vad man utstrålar.