Ljumma sommarkvällar lockar till nattklubbsbesök och helst då på nattklubbar som kan erbjuda utomhusscener. Med skön musik, härligt gung och glada gäster så lockas stockholmarna till klubbar både i city och utanför.

Trädgården

Förmodligen en av huvudstadens mest kända sommarklubbar. Flera olika dansgolv med olika musikstilar, aktiviteter som pingis och boule samt restaurangerna Växthuset och Burger & Bingo lockar till en kö som kan te sig lång vissa kvällar. Trädgården håller öppet från början av maj till september men därefter så tar klubben Under Bron vid.

F12 Terrassen

Sju dagar i veckan så bjuds besökarna på en förförande utsikt över Strömmen och Gamla stan. Hit till Konstakademiens terrass så gäller det att komma i tid då klubben är välbesökt men även om det är trångt så är stämningen gemytlig.

Slakthustaket

Välkommen till Slakthusområdet vid Globen. Här, på taket till det gamla slakthuset, och utanför tullarna så bjuds gästerna in till en sommarklubb onsdag-söndag varje vecka. Fokus ligger på elektronisk musik men det finns tre olika musikrum för att stimulera olika preferenser.

Strömterrassen

Också Kungliga Operan bjuder in till mat och klubb. På Strömterrassen äter man gott och festar på en populär sommarklubb både fredag och lördag.