Fina restauranger och barer i all ära; de må vara det bästa sättet att inleda en utekväll, men det finns bara ett sätt att avsluta kvällen, nämligen med ett skrovmål fyllekäk. Efter klubben styr därför många stegen mot den närmaste snabbmatsrestaurangen eller gatuköket, för att fylla magen med sin favoritmat att äta när man är så där lagom full och har haft en rolig kväll på klubben.

Man skulle kunna debattera i evighet vilket som är det bästa fyllekäket, och ändå inte komma fram till ett enhälligt svar, eftersom det helt enkelt handlar om tycke och smak. De flesta kan dock sannolikt hålla med om att vissa rätter är mer klassiska som fyllemat än andra. Kebab eller falafel är till exempel urtypen för fyllekäk – slabbigt, snabbt att laga och finns tillgängligt i princip överallt i storstäderna. Även andra snabbmatsklassiker som korv med mos och hamburgare infinner sig sannolikt på någons lista över den bästa fyllematen.

När man så väl kommer hem efter en natt på stadens klubbar och efter att ha ätit sitt fyllekäk, vill man oftast bara krypa till kojs i en skön pyjamas, och hoppas att bakfyllan inte blir så jobbig på morgonen. Du hittar massor med sköna pyjamas för dam på Outletsverige.se, som du dessutom kan köpa till bra priser.